Wie is &Cricket

De wetenschap noemt het entomofagie. Bij &Cricket zeggen we gewoon insecten eten. En toch maken wij er iets bijzonders van, iets nieuws en verrassends. Want zo kijken wij tegen voeding aan: met een vernieuwende blik. Wij maken het voedsel van vandaag en morgen.

Sprinkhanen, meelwormen, krekels. Ze staan gewoon op het menu bij zo’n twee miljard wereldbewoners. Dagelijkse kost dus, net als voor &Cricket. En als het aan ons ligt ook voor jou. Want wij maken insecten eten naast gewoon, ook gewoon lekker.

Insecten zitten bomvol eiwitten, vitamines en mineralen - supergezond dus. Van nature is de smaak puur en prima, maar nog geen haute cuisine. Daar is meer voor nodig. En precies dát voegt &Cricket toe: meer smaak, meer vernieuwing, meer beleving. In de schappen, in de keuken en op tafel.

Wij maken meer van insecten. Vanuit onze technische voedselkennis, vanuit onze avontuurlijke blik én vanuit de drive om producten te ontwikkelen die verschil maken. Op jouw bord én voor de wereld om ons heen. Want insecten eten is behalve voedzaam vooral ook duurzaam.

Zo halen we onze &Cricket insecten van dichtbij. Bovendien weten we dan zeker dat ze met zorg zijn gekweekt. Ook voor onze ingrediënten en verpakkingen maken we dezelfde bewuste keuzes. Want we zijn tegen verspilling, op elke manier. &Cricket kiest voor duurzaam. Fijn om te weten, goed om te eten.


Van insectenburger tot meelwormfriet tot choco-sprinkhaan. Wij maken meer van insecten. Het voedsel van de toekomst, vandaag al op je bord.
Bij &Cricket denken we aan eten.
Duurzaam, voedzaam & toegankelijk eten.
Eten op basis van insecten.